пʼятниця, 02 листопада 2012 11:31

Забезпечується належна охорона громадського порядку - міліція про безлад на 132 окрузі

Забезпечується належна охорона громадського порядку - міліція про безлад на 132 окрузі
Фото: nikvesti.com

УМВС України в Миколаївській області повідомило, що допомагає виконавчій службі виконувати рішення Адмінсуду з метою проведення перерахування голосів.

"01 листопада 2012 року о 14-30 год. до Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області звернувся 38-річний представник від політичної партії про те, що в сесійній залі Первомайського міськвиконкому, де зберігаються бюлетені виборців в народні депутати України, проникли сторонні особи",- повідомили в прес-службі міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК прийняла оригінальні протоколи з мокрими печатками лише з 83 окружкомів

Згідно інформації прес-служби, "02 листопада 2012 року за ініціативою вищевказаного представника від партії біля Первомайського міськвиконкому було організовано акцію за участі близько 100 громадян, головна мета якої була недопущення скоєння неправомірних дій з боку членів виборчої комісії щодо нібито здійснення фальсифікації виборчого процесу".

Окрім того, в міліції повідомили: "За рішенням Адміністративного суду Миколаївської області члени виборчої комісії повинні примусово доставити бюлетені із окружної комісії № 132 до обласного центру з метою проведення перерахування голосів. Виконання законного рішення забезпечує виконавча служба, діям якої перешкоджають громадяни, які знаходяться біля приміщення міськвиконкому. Для забезпечення належної охорони громадського порядку та дій виконавчої служби задіяні співробітники УМВС України в Миколаївській області".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Беркут" знищує бюлетені на 132 окрузі, одна людина в реанімації

Нагадаємо, сьогодні у 132 окрузі у Первомайську на Миколаївщині вночі "Беркут" захопив ОВК, яка знаходиться у будівлі мерії.

Як відомо, на цьому окрузі за попередніми даними переміг представник від ВО "Батьківщина" Аркадій Корнацький. Однак, пізніше на сайті ЦВК цифри стали змінюватися і на перше місце вийшов "регіонал" Віталій Травянко.

Зараз ви читаєте новину «Забезпечується належна охорона громадського порядку - міліція про безлад на 132 окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути