пʼятниця, 23 грудня 2011 18:59

"Свобода" закликала нунсівців згадати про обіцяне і повернутись дружно до Ющенка

"Свобода" закликала нунсівців згадати про обіцяне і повернутись дружно до Ющенка

У ВО "Свобода" порадили усім опозиційним політикам, які говорять про необхідність об'єднання в єдиний список на виборах, спочатку повернутись назад у лави партії "Наша Україна".

Про це Gazeta.ua заявив голова прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк, коментуючи пропозиції "Нашої України" очолити єдиний опозиційний список Арсенію Яценюку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Нашій Україні" не проти, аби на вибори її повів Яценюк

"Яценюка закликає очолити список його колишній однопартієць Наливайченко. Яценюк, Наливайченко, Гриценко - вони всі вийшли свого часу з "Нашої України". Хай спочатку ті, хто закликає об'єднатись в єдиний список, назад об'єднаються у "Нашій Україні", - зазначив Сиротюк.

Він нагадав, що на останні парламентські вибори 2007 року йшов один блок НУ-НС, а тепер у ньому створилась купа нових політичних сил.

"Вони обіцяли після виборів створити єдину партію. Хай спочатку це зроблять, а не пропонують нам йти в єдиний список", - сказав націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша Україна" кличе польових командирів Майдану в єдину партію

"Сьогодні депутат з першої п'ятірки НУ-НС Гриценко критикує іншу людину з тієї ж п'ятірки Яценюка. І ми маємо великий сумнів, що вони тепер разом сядуть за один стіл чи навіть на одному гектарі. Але ж частина України бачить Гриценка опозиціонером, який має певний рейтинг. То як може бути єдиний список, якщо в ньому не буде цього досить радикального опозиціонера?" - поцікавився Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко вважає, що йти із Яценюком у розвідку не варто

За його словами, "Свобода" хоче почути позицію інших опозиційних представників.

"Ми б також хотіли, щоб "Наша Україна" виконала свою передвиборчу обіцянку і об'єднала тих, хто йшов у ній одним списком у 2007 році. Поки що ж це лише піар, який заводить людей в оману. Хай Наливайченко ще скаже, що якщо не вийде створити єдиний виборчий список, то він не буде балотуватись у ніяких мажоритарних округах, а піде взагалі з української політики, бо так неможливо працювати", - резюмував свободівець.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" закликала нунсівців згадати про обіцяне і повернутись дружно до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути