вівторок, 20 грудня 2011 16:07

У "Нашій Україні" не проти, аби на вибори її повів Яценюк

У "Нашій Україні" не проти, аби на вибори її повів Яценюк

Якби сьогодні треба було формувати єдиний список опозиційних кандидатів на вибори народних депутатів, то його міг би очолити лідер партії "Фронт змін", народний депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій.

"Якщо брати сьогоднішню політичну ситуацію, враховуючи те, що Юлія Володимирівна перебуває за ґратами, і якби йшлось про необхідність вже зараз складати спільний список, то Арсеній Петрович є найбільш рейтинговим сьогодні політиком в опозиційному таборі", - відзначив Парубій.

Водночас нашоукраїнець підкреслив, що подібне рішення має приймати загальний колективний орган опозиціонерів на дискусійному майданчику.

"Таким місцем для обговорень є Комітет опору диктатурі", - уточнив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розпочала формування єдиного списку на вибори

Нагадаємо, раніше голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко заявив, що опозиція має сформувати на парламентських виборах єдиний список, який повинен очолити "найрейтинговіший опозиційний політик" - лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Зокрема, Наливайченко звернувся до Яценюка: "Ви — найрейтинговіший опозиційний політик, очольте єдиний список опозиції. Між нашими партіями, якщо покласти поруч програми, немає різниці. Якщо ми, опозиція, — не партії шахраїв і ляльок на мотузках, ми повинні тут і зараз представити єдиний список".

Крім того, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася до всіх лідерів опозиційних партій з проханням "нарешті по-справжньому, а не в гаслах, об'єднатися та дати на парламентських виборах у 2012 році справжній бій правлячій мафії".

"Вважаю, що справді реальним може бути лише об'єднання в єдиний партійний список на основі нейтральної партії та в єдиний список по висуненню кандидатів на мажоритарних округах", - йдеться у листі екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" не проти, аби на вибори її повів Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути