субота, 03 листопада 2012 04:40

"Свобода" виступає за зміну пенсійного закону, а "УДАР" має намір прийняти його без змін

"Свобода" виступає за зміну пенсійного закону, а "УДАР" має намір прийняти його без змін
"Мінімальна і максимальна пенсія повинні відрізнятися не більше ніж в 5 разів, як це є в цивілізованих країнах Європи", - Мохник ФОТО: vk.com

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" виступає за зміну пенсійного законодавства, заявляє кандидат у народні депутати за партійним списком цієї політичної сили Андрій Мохник, про це повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

"Потрібно зробити все, щоб був єдиний порядок нарахування пенсій..., не дивлячись на те, президент чи це, чи звичайний працівник", - заявив він в ефірі телеканалу "Інтер" у п'ятницю ввечері.

При цьому кандидат у нардепи підкреслив, що розмір пенсій повинен бути пов'язаний зі стажем роботи. "Тому що зараз введені такі коефіцієнти, які буквально нівелюють досягнення, які людина вкладала у пенсійний фонд протягом тривалого пенсійного стажу", - пояснив А. Мохник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" може бути лідером політичного спектру України", - Губський

Він також висловив думку, що "мінімальна і максимальна пенсія повинні відрізнятися не більше ніж в 5 разів, як це є в цивілізованих країнах Європи".

У свою чергу кандидат у народні депутати за списком партії "УДАР" Віктор Пинзеник заявив, що політична сила, яку він представляє, має намір ініціювати ухвалення нового закону.

На питання про можливе зниження пенсійного віку, політик відповів: "Рівні правила гри - важлива проблема в питанні пенсійної системи...Я не можу так однозначно відповісти на запитання щодо проблеми пенсійного віку. В контексты єдиних правил гри потрібно розглянути і питання пенсійного віку, тому що проблема є".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" виступає за зміну пенсійного закону, а "УДАР" має намір прийняти його без змін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути