пʼятниця, 14 грудня 2012 13:12

"Свобода" претендує на правовий, економічний та комітет зі свободи слова

"Свобода" претендує на правовий, економічний та комітет зі свободи слова
Фото: radiosvoboda.org

Фракція "Свободи" претендує на один з правових комітетів, екологічний комітет і комітет зі свободи слова.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді" сказав віце-спікер парламенту, представник "Свободи" Руслан Кошулинський.

Щодо розподілу комітетів, то віце-спікер сказав, що цей процес тільки починається.

"Але я думаю, ми претендуватимемо на один з правничих комітетів, екологічний комітет і комітет з питань свободи слова", - сказав він.

Коментуючи своє призначення віце-спікером, він сказав, що "Свобода" вирішила, що для них буде важливіша публічна посаді, ніж посади кількох голів комітетів.

"Ми оголосили ще на з'їзді, що ми претендуватимемо на цю посаду і оголосили моє ім'я. Кожна з сил виходила зі своїх мотивацій. Чи потрібен "Свободі" досвід заступника голови ВР? Так потрібен. Чи потрібен він був іншим опозиційним силам? Видно, ні", - пояснив віце-спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" розповів, де ПР зможе знайти компроміси зі "Свободою"

Він зазначив, що якби ця посада була принципова для Олександра Турчинова чи ударівця Віталія Ковальчука, то сторони б знайшли "паритет".

На питання, як йому буде працювати з регіоналом і комуністом, Кошулинский сказав: "Це так само, як ви виходите на вулицю, а з вами розмовляють російською або російською з діалектом, або дискурсом фєні. Як вам? Але ви живете в такому світі. Як казав мудрий: світ зміцнити не можна. Можна змінити лише себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"

Коментуючи стосунки в середині опозиції , Кошулинский сказав, що там немає суперечок: "У нас добрі обговорення, які приводять до спільного знаменника. Поки що якихось відцентрових рухів у наших взаєминах немає".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" претендує на правовий, економічний та комітет зі свободи слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути