Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2012 16:44

"Свобода" обіцяє розібратися з побиттям депутата Колесніченком та Онищенком

"Свобода" обіцяє розібратися з побиттям депутата  Колесніченком та Онищенком
Ірина Фаріон: на незаконну дію завжди буде протидія. Фото: uainfo.censor.net.ua

"Свобода" обов'язково відреагує на побиття ногами нардепа-"бютівця" Олега Медуниці "регіоналом" Вадимом Колесніченком та самовисуванцем Олександром Онищенком.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" Колесніченко і Онищенко жорстоко побили ногами лежачого "бютівця"

Також вона зауважила, що "Свобода" задоволена тим, що їй вдалося зробити за два дні пленарних засідань.

"За два дні у парламенті "Свобода" вжила дуже реальні заходи щодо ситуації. Нам вдалося спиляти огорожу, яка відсторонювала українську владу від народу. "Свобода" намагалася довести "регіональній" зграї, що особисте голосування відповідає Конституції, чого ми в принципі частково досягнули. Нарешті, ми за два дні практично українізували Верховну Раду. Зробили, щоб жодне російське слово офіційно у парламенті не звучало. Бо наш крик заглушував перевертнів. Якщо не було іншого способу зупиняти цю орду, то ми блокували трибуну силою", - нагадала Фаріон.

"На те, що ці два виродки затоптували депутата, то звісно, ми на це будемо реагувати іншими способами", - додала політик щодо побиття "бютівця" Медуниці.

На зауваження, що "регіонали" звинувачують саме "Свободу" у агресії в ВР, Фаріон зазначила: "Є таке прислів'я: "Кричить злодій — лапай злодія". Крім того, у своєму виступі у Верховній раді я наголосила на трьох антагоністичних форматах, які сформувалися у перший день у Верховній Раді: це неособисте голосування, яке розпочали "регіонали", друге — це легітимація тушок, яку розпочали "регіонали", і третє: це виступи не державною мовою. Його теж розпочали "регіонали". То де тут курка, а де яйце? На незаконну дію завжди буде протидія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон хоче визволити "поневолених" виборців Колесніченка та Симоненка

Також політик зазначила, що "Свобода" буде вдаватися до подібних методів лише тоді, коли ситуація виходитиме за рамки закону.

"Свобода" буде боротися різними методами. Хіба ви не бачили цих методів? Ми вносили пропозиції з трибуни. Коли переступали закон, ми вдавалися до інших методів. Бо Партія регіонів не розуміє цивілізованих методів боротьби. Лава на лаву — по-іншому не буде", - попередила Фаріон.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" обіцяє розібратися з побиттям депутата Колесніченком та Онищенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути