Ексклюзиви
середа, 25 січня 2012 19:54

"Свобода" назвала умови, без яких не піде в парламент єдиним опозиційним списком

"Свобода" назвала умови, без яких не піде в парламент єдиним опозиційним списком

ВО "Свобода" підтримає ідею єдиного з "Фронтом змін" і БЮТом списку по мажоритарних округах, якщо буде упевненість, що кожен кандидат від цих сил голосуватиме за десяток принципових для "Свободи" законопроектів. Про це на вшануванні 100-річчя з дня народження Ярослава Стецька заявив 24-річний голова КМО "Свободи" Андрій Іллєнко.

"Маємо бути впевнені, що кожен мажоритарник від опозиції проголосує за ці 10 законопроектів, що б там не було. Бо голосувати за пусті обіцянки і майбутніх тушок ніхто не буде, мусить бути підписана про це спільна позиція, тоді буде відповідальність", - пообіцяв Іллєнко.

За його словами, до базового пакету входять законопроекти про люстрацію, імпічмент, заборону приватизації стратегічних підприємств, про захист української мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний електорат "Свободи" не на Заході України - Іллєнко

"Це також проекти про визнання УПА, про заборону торгівлі сільськогосподарськими землями, про новий Податковий кодекс, який створить умови для малого і середнього бізнесу. Багато з цих законопроектів уже розроблені й готові до розгляду", - пояснює Іллєнко.

За словами "свободівця", на тактичному рівні його політсила координує свої дії з КОДом.

"Але за будь-яких обставин, покладаємось на свої сили. Те, що ми можемо з кимось співпрацювати – дуже добре, але кожен союзник має щось внести в союз", - сказав політик.

Він наголосив, що "Свобода" - окрема партія з власною програмою.

"Ми були на мітингу, безумовно підписали угоду, але прекрасно розуміємо, що в нас свої цілі. Якщо вони частково збігаються з цілями партій, які входять в КОД – це добре, і що ми спільно боремося проти режиму Януковича – це дуже добре, але ж наша мета – соціальна та національна революція. Якщо решта учасників будуть із нами на цьому шляху – будемо раді, якщо ні – ми ж не відмовимось від своїх цілей", - Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" назвала умови, без яких не піде в парламент єдиним опозиційним списком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути