пʼятниця, 07 жовтня 2011 11:23

Спецтема: Луценко за ґратами

Свідок у справі Луценка відмовився від записаних свідчень у прокуратурі

Свідок у справі Луценка відмовився від записаних свідчень у прокуратурі

У справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оголошена технічна перерва на 10 хвилин у зв'язку зі зміною свідків.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, завершився допит свідка Левченка, який очолював департамент оперативної служби у 2005 році.

Він повідомив, що не погоджується зі своїми свідченнями у протоколах допиту в прокуратурі. Зокрема, у частині стосовно того, що Приступлюк не проходив підготовку у департаменті і взагалі не працював у міліції до свого призначення в розвідувально-пошуковий департамент, і через це його не можна було приймати на роботу.

"Я цього не знаю - це не моя компетенція. Я про все це дізнався зі слів слідчих. Але сьогодні я даю справжні свідчення", - сказав Левченко.

Також він додав, що до міністра Луценка усі водії міністрів МВС працювали у цьому департаменті й запевнив, що не Луценко увів цю практику.

Зараз ви читаєте новину «Свідок у справі Луценка відмовився від записаних свідчень у прокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути