вівторок, 24 червня 2014 06:55

Шварценеггера пропонують призначити послом США в Росії - ЗМІ

Шварценеггера пропонують призначити послом США в Росії - ЗМІ

Правнучка радянського лідера Микити Хрущова пропонує зробити актора і колишнього губернатора штату Каліфорнія Арнольда Шварценеггера послом США в Росії, говориться в матеріалі інформаційного агентства APA, який публікує Die Presse. Газета наводить аргументи, якими Ніна Хрущова підкріпила свою ідею.

На її думку, Шварценеггер є втіленням якостей, якими захоплюється президент Росії Володимир Путін. До того ж російський лідер любить спілкуватися з зірками і захоплюється спортом, а Шварценеггер, як відомо, "прославлений бодібілдер". З іншого боку, у нього "достатньо сили в м'язах", щоб зупинити експансіоністські наміри Росії щодо Грузії та Придністров'я. Нарешті, і Путін, і Шварценеггер говорять по-німецьки, а значить, зможуть поговорити на різні теми - "може, навіть про жінок, адже у обох в минулому були проблеми з вірністю в шлюбі".

Що стосується колишнього посла США в Росії, професора політології Майкла Макфола, то його "науковий підхід" не раз заважав дипломатії між Москвою і Вашингтоном, помітила Хрущова.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггера пропонують призначити послом США в Росії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути