четвер, 21 травня 2020 17:27

Супрун повідомила про інформаційні атаки на неї

Супрун повідомила про інформаційні атаки на неї
Якщо у когось є інформація про замовну атаку, Супрун попросила написати їй на пошту. Фото: nv.ua

Колишня виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун повідомила, що проти неї готують інформаційну атаку. Про це вона розповіла у Facebook.

"Вчора мені вчергове повідомили про те, що на мене готується інформаційна атака. Звісно, це не вперше. Неодноразово навіть перед інтерв'ю журналісти мені говорили, що до них зверталися з пропозицією писати брехню про мене за гроші, але сказати, хто чи скільки - завжди відмовлялись", - написала Супрун.

"Якщо у вас є інформація про людей, які є організаторами чи безпосередніми виконавцями подібного роду замовлень, - можете написати на мейл [email protected]. Гарантую анонімність.

Не бійтеся бути прикладом. Бо лише реальні живі приклади творять нову культуру", - звернулася до користувачів мережі Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ повернулися кадри "регіоналки" Богатирьової

Раніше колишня очільниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що її запросили приєднатись до Нацради реформ, виконавчий комітет якої нещодавно очолив Міхеіл Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Супрун повідомила про інформаційні атаки на неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути