четвер, 21 травня 2020 07:59

Супрун розповіла про запрошення "для галочки" до ради реформ від Єрмака

Супрун розповіла про запрошення "для галочки" до ради реформ від Єрмака
Коли вона спробувала уточнити, якою саме буде її роль, Єрмак не зміг дати чіткої відповіді Фото: facebook.com/ulanasuprun/

Колишня очільниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що її запросили приєднатись до Нацради реформ, виконавчий комітет якої нещодавно очолив Міхеіл Саакашвілі.

Запрошення озвучив на зустрічі 19 травня керівник Офісу президента Андрій Єрмак, написала Супрун у Facebook.

Саакашвілі на зустрічі не було. Був заступник голови виконавчого комітету Національної ради реформ Олександр Ольшанський.

"Під час зустрічі Єрмак озвучив бажання своє і начебто президента також, аби я долучилася до Національної ради реформ", - пише Супрун.

Коли вона спробувала уточнити, якою саме буде її роль, Єрмак не зміг дати чіткої відповіді. Не зміг уточнити і плани щодо реформ та плани щодо формату роботи виконавчого комітету ради.

"Десь на десятій хвилині зустрічі Андрію Єрмаку треба було прийняти "важливий" дзвінок, після якого він вже не повернувся. При цьому сама зустріч почалася із запізненням на пів години", - розповідає Супрун.

У авторки медреформи склалося враження, що цю зустріч організували через чиєсь доручення і "для галочки". Конкретної пропозиції так і не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які нововведення чекають на медреформу

"Виглядає, що все було зроблено для того, щоб згодом можна було стверджувати, що Уляні Супрун пропонували, але вона не захотіла. Такий спосіб роботи і комунікації - це шлях до поразки не лише Володимира Зеленського, Андрія Єрмака та їхньої політичної сили. Це шлях до поразки всієї країни", - пише Супрун.

Володимир Зеленський та його новий міністр охорони здоров'я Максим Степанов виступали раніше проти впровадження другого етапу медреформи в повному обсязі у 2020 році. Звучала критика щодо реформи, яку впроваджувало міністерство за Супрун.

Зараз ви читаєте новину «Супрун розповіла про запрошення "для галочки" до ради реформ від Єрмака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути