понеділок, 15 серпня 2011 12:23

Сухий попросив профспілки не нарікати на мінімальну зарплату

Сухий попросив профспілки не нарікати на мінімальну зарплату

Розмір заробітної плати на поточний рік відповідає бюджетним показникам закону України про Державний бюджет на 2011 рік, а мінімальна зарплата, як і мінімальна пенсія, абсолютно відповідають показникам бюджету, а також показникам прожиткового мінімуму.

Як передала прес-служба Партії регіонів, про це повідомив заступник голови парламентського Комітету з питань соціальної політики та праці Ярослав Сухий, коментуючи нарікання представників профспілок щодо розміру мінімальної зарплати.

"Тому всі нарікання на цифри є абсолютно безпідставними", – наголосив депутат.

Коментуючи розмір мінімальної зарплати на наступний рік, політик зазначив, що всі неузгодженості або різні трактування різних цифр є предметом переговорів між урядом та професійними спілками під час укладання генеральної угоди.

"І абсолютно немає потреби виносити деталі переговорного процесу на широкий загал – їх треба обговорювати саме під час переговорів. Профспілки вважають по-одному, уряд вважає по-іншому, кожен наполягає на затвердженні саме своїх цифр", – переконаний Сухий.

"Прожитковий мінімум – взагалі розрахункова величина, тому кожний рік навколо неї ведуться переговори, але не кожний рік підписується генеральна угода", – підсумував "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Сухий попросив профспілки не нарікати на мінімальну зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути