понеділок, 13 серпня 2012 21:53

Шухевич віддав свій виборчий округ для "Останньої барикади"

Шухевич віддав свій виборчий округ для "Останньої барикади"
Олесь Доній розповів, як знайшов спільну мову із Юрієм Шухевичем. Фото: polittech.org

Народний депутат від фракції "НУ-НС", голова мистецького об'єднання "Остання барикада" Олесь Доній заявив, що висунув свою кандидатуру на парламентські вибори як мажоритарник у Коломиї Івано-Франківської області.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу ТВі.

"Я взяв на себе зобов'язання висунутись по Коломиї на Івано-Франківщині. Я їздив по різних районах та областях. Мене запросили на Прикарпаття. Я зустрівся там з представниками різних партій", - зазначив Доній.

Відомо, що у мажоритарному окрузі, куди входить й Коломия, мав намір балотуватись лідер УНА-УНСО, син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шухевич заявив, що може балотуватись до Верховної Ради у Коломиї

"Я готовий змагатись з псевдо-опозиційними кандидатами, які насправді здають вибори олігархам. Але я не хочу змагатись з людиною, яку я шаную. Тому я сам подзвонив Юрію Шухевичу і сказав, що з етичних міркувань не буду балотуватись і знімаю свою кандидатуру на його користь", - розповів нардеп.

"Минула година. Після того мені зателефонував Юрій Шухевич і сказав, що якщо така ситуація, то він знімає свою кандидатуру і не буде висуватись для того, щоб підтримати мене", - додав Доній, уточнивши, що на цей момент у тому окрузі зареєстровано вже 6 кандидатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олесь Доній іде на вибори самовисуванцем — опозиційні кандидати знімаються з виборів

На переконання парламентарія, ця історія слугує яскравим прикладом політичної взаємоповаги і оптимальної співпраці між опозиційними кандидатами у народні депутати.

 

Зараз ви читаєте новину «Шухевич віддав свій виборчий округ для "Останньої барикади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути