середа, 04 червня 2008 12:51

Шуфрич радить Росії не поспішати: "Україна - це не тільки Ющенко"

Пропозиція Держдуми Росії розірвати "великий договір" з Україною у разі її вступу в НАТО є результатом непродуманої політики української влади, заявляє член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич.

В інтерв"ю журналістам в середу він підкреслив, що в Україні є патріотичні сили, які не допустять вступ країни в НАТО.

За словами Шуфрича, Партія регіонів не раз заявляла про те, що "такі безвідповідальні, антидержавницькі дії з боку окремих політиканів, які, не дивлячись на рішучий протест з боку населення України і несприйняття ідеї вступу України в НАТО, все-таки намагаються створити ілюзію руху в цьому напрямі, матимуть негативні наслідки".

На жаль, сказав він, такі наслідки вже настали - звернення Держдуми РФ до президента і уряду Росії з пропозицією розірвати Великий договір з Україною, у разі реалізації плану офіційного Києва про вступ в НАТО.

"Нашим російським друзям я б радив не робити таких швидких висновків, тому що Україна - це не тільки Ющенко і не стільки Ющенко. Україна це 46 мільйонів громадян України", - сказав Нестор Шуфрич, додавши, що лише 11% українського населення підтримують вступ до НАТО.

"Ми сподіваємося на дружні стосунки з Росією і на взаємну підтримку", - сказав депутат, повідомляють Подробиці.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич радить Росії не поспішати: "Україна - це не тільки Ющенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути