четвер, 18 вересня 2008 13:46

Шуфрич каже, що він не лох

Наша Україна внаслідок того, що організувала вал нищівної критики на адресу Тимошенко за ймовірний союз БЮТ з Партією регіонів, у разі проведення дострокових виборів до парламенту може опинитися у складній ситуації. З одного боку уся виборча компанія НУ, якщо виходити з логіки засудження дій Тимошенко, яка зрадила Ющенку з Януковичем, має будуватися на відмові від парламентських альянсів як з ПР, так і з БЮТ. З іншого – фракція комуністів, яка навіть не розглядається у якості одного з учасників коаліції з НУ, та інші парламентські карлики можуть претендувати хіба що на перебування у опозиції разом з "партією Президента". Більшості у такого альянсу вочевидь бути не може.

Схоже, й самі нардепи з НУ-НС наразі не знають як реагувати на ситуацію, що склалася... Так, Українська правда наводить вельми цікавий діалог у кулуарах ВР між регіоналом Нестором Шуфричем та нунсівцем Владиславом Каськівом:

– Слухай, а що ви будете казати людям під час виборів? – знущаючись, звернувся Нестор Шуфрич до Владислава Каськіва у кулуарах парламенту.

– Я взагалі не знаю, в якому списку піду на виборах, – знизав плечима Каськів.

– Я спеціально приїду, коли ти будеш в Ужгороді, – попередив його Шуфрич, – щоб запитати: "А в яку коаліцію ви підете?"

– Та в парламент балотуються не для того, щоб створювати коаліцію, а щоб відстоювати свою позицію, – спробував з`їхати з теми Каськів.

– Тоді скажи: чому, якщо Тимошенко з нами об"єднується – то це "зрада"? А якщо ви з Партією регіонів – то це "нормально"?

– Бо Тимошенко все по–барабану, для неї є тільки одна мета – бути прем"єром. Ну і ще прийняти нову Конституцію. А для нас важливі наші принципи, - відбив Каськів.

– А ми що – лохи, по–твоєму? – спалахнув Шуфрич. – Але я тебе обрадую – ми з Тимошенко не об"єднуємося, а розгортаємо виборчі штаби.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич каже, що він не лох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути