вівторок, 03 жовтня 2017 14:53

Судову реформу ухвалили через кнопкодавство: "Це колапс"

Судову реформу ухвалили через кнопкодавство: "Це колапс"
Фото: rian.com.ua

Під час голосування за судову реформу народні депутати кнопкодавили.

Про це сказала народний депутат від "Самопомочі" Олена Сотник журналістам в кулуарах парламенту.

"Це голосування стало можливим лише завдяки тому, що було масове кнопкодавство... Ми зверталися до головуючого, йому було відомо, що було неперсональне голосування за цей законопроект... Ми продовжуватимемо вимагати законного винесення в зал і персонального голосування за ці проекти", - сказала Сотник.

Вона закликала президента ветувати закон.

"Були проголосовані зміни до Кримінального процесуального кодексу. Як тільки президент підпише, це означатиме, що всі справи Майдану мають бути закриті. Означатиме, що всі антикорупційні справи щодо високопосадовців, включаючи Романа Насірова, Онищенка та інших народних депутатів, на яких вносилися подання, мають бути закриті. Справи щодо особливо тяжких злочинів, по яких слідство триває більш як 6 місяців, мають бути закриті. Це повний колапс нашої кримінальної юстиції, боротьби зі злочинністю", - сказала Сотник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент працює на олігархів - нардеп

Верховна Рада 3 жовтня завершила розгляд поправок до законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів". Таким чином ухвалила пакет судової реформи. "Самопоміч" за цей законопроект не голосувала.

Зараз ви читаєте новину «Судову реформу ухвалили через кнопкодавство: "Це колапс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути