вівторок, 26 червня 2012 10:04

Спецтема: Луценко за ґратами

Суддя не задовольнила клопотання Луценка щодо допиту свідків

Суддя не задовольнила клопотання Луценка щодо допиту свідків
Луценко очікує на чергову комедію під час засідання у суді. Фото: podrobnosti.ua

У Печерському суді Києва розпочалося чергове судове засідання по другій справі екс-міністра Юрія Луценка. Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

На судовому засіданні присутні сам екс-міністр, його захисники та інші обвинувачувані у справі. На початку засідання Луценко подав клопотання щодо порядку викликів свідків. За його словами суд необґрунтовано викликає одних свідків, пропускаючи тих, які ідуть у списку наступними.

"З нами у суді буде комедія допиту свідків обвинувачення. Прошу пояснити порядок свідків. Свідки, які відсутні або мають бути тут, або їхні покази повинні бути вилучені", - наголосив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідок обвинувачення потиснув руку Луценку і визнав, що той не порушував законів

Суддя Анна Медушевська відхилила клопотання Луценка, наголосивши, що свідки які не з'явилися судом викликалися. На сьогоднішньому судовому засіданні заплановано допит 3-х свідків. Наразі покази дає Микола Ісаченко.

Нагадаємо, що Юрія Луценка звинувачують у санкціонуванні незаконного стеження під час розслідування справи щодо отруєння екс-президента Віктора Ющенка. Зараз суд знаходитися на стадії допиту свідків. На минулому засіданні були допитані троє осіб.

 

Зараз ви читаєте новину «Суддя не задовольнила клопотання Луценка щодо допиту свідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути