Ексклюзиви
вівторок, 17 липня 2012 13:22

Спецтема: Луценко за ґратами

Суддя Луценка дала прокурорам час і перенесла засідання

Після годинних роздумів у нарадчій кімнаті, суддя Печерського суду Анна Медушевська оголосила перерву у засіданні по справі Юрія Луценка до 20 липня 8.15 ранку.

Цим самим вона задовольнила клопотання прокурорів щодо надання їм додаткового часу для підготовки матеріалів для початку дебатів у суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Луценка вимагає закрити справу за відсутністю складу злочину

"Ми готові були сьогодні заявляти клопотання про доповнення слідства протоколами допитів додаткових свідків, для прикладу, на які на сьогодні посилаються підсудні Луценко, Тарасенко і Павленко, слідчого ГПУ Олексія Донського, який розслідував кримінальну справу, навіть окремі випадки і був керівником слідчої групи. У ЗМІ фігурує довідка, складена ним, з якої вбачається, що підстави проведення оперативно-розшукових заходів відносно Давиденка були наявні. Це мова йде і про плани розслідування кримінальної справи та інше. Також підстави для проведення ОРС, починаючи з кінця серпня 2009 року були наявні", - вважає захисник.

Баганець також зазначив, що адвокати готуються до судових засідань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор Луценка вимагає перерву у суді - захист очікує вирок

"Ми не прокурори. Вони, представивши матеріали кримінальної справи в суді, пред'явивши обвинувачення, зібравши начебто достатньо доказів, які будуть підтверджувати вину Луценка, Павлєнова і Тарасенка у скоєнні цього злочину, просять дати їм додатковий час, щоб доповнити додатковими матеріалами свою позицію. Вибачте, ми на останньому судовому засіданні не знали, чи будуть допитувати Луценка. Він нового нічого прокурорам не сказав, тому вони повинні були бути сьогодні готові. Готові висловити свою позицію", - обурюється адвокат.

 

Зараз ви читаєте новину «Суддя Луценка дала прокурорам час і перенесла засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути