Ексклюзиви
понеділок, 21 березня 2011 12:58

Судді отримали наказ засудити Луценка-Москаль

Судді отримали наказ засудити Луценка-Москаль

Народний депутат Геннадій Москаль стверджує, що судді отримали наказ винести обвинувальний вирок по справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"У мене песимістичний прогноз по Луценку. Я не ходив під слідчий ізолятор пити на Новий рік шампанське, бо воно нічого не дає...Я, чесно скажу, намагався переговорити на тему Луценка з одним суддею, просто дізнатися ситуацію. Він повідомив таке: "Нам сказали: "Як не буде сидіти Луценко, то сядете ви. А ви знаєте, за що. Як не знаєте, то ми вам нагадаємо",- розповів депутат.

"Тому сьогодні ми будемо йти іншим шляхом. Мітинги, протести, міні-революції, махання прапорами – це нічого не дасть. Будемо йти конституційним шляхом, а саме - підсудний має право на вибір суду. В Конституції написано, що обвинувачений може вибрати, щоб суддя розглядав його справу одноосібно, колегіально або судом присяжним", - додав парламентар.

Саму ж справу Луценка екс-чиновник називає прогином міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

"Справа Луценка - це "прогин" Могильова, завдяки чому він сьогодні і тримається на посаді. Це він знайшов цей факт по водію. Між іншим, історія була відома ще за Цушка. Йому підсовували цей факт, але він не став це розкручувати, Цушко виявився набагато більш порядним, хоча ми його критикували і публічно "вбивали", - заявив депутат.

Нагадаємо, що проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка порушили дві кримінальних справи. Йому інкримінують перевищення повноважень у питанні працевлаштування його водія, а також незаконне продовження зовнішнього спостереження за водієм Володимира Сацюка.

Зараз ви читаєте новину «Судді отримали наказ засудити Луценка-Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути