понеділок, 02 вересня 2013 21:20

Суд заборонив Симоненку проводити збори щодо референдуму

Суд заборонив Симоненку проводити збори щодо референдуму
Фото: 0352.com.ua

Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив Комуністичній партії України організовувати та проводити збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу. Відповідну ухвалу було оголошено на судовому засіданні Окружного адмінсуду, повідомляє прес-служба Європейської партії України, яка і подала адміністративний позов.

"Іншою ухвалою суд відкрив провадження у згаданій справі та призначив попереднє судове засідання на 13 вересня цього року, яке відбудеться у приміщенні Окружного адміністративного суду за адресою м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1, зал судового засідання № 7. Ухвалою суду також заборонено Центральній виборчій комісії направляти свого представника на збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу, запланованих на 8 вересня 2013 року", — йдеться у повдіомленні.

Нагадаємо, стало відомо, що лідер Компартії Петро Симоненко повідомив Центральну виборчу комісію, що 8 вересня відбудуться збори щодо призначення всеукраїнського референдуму про входження України до Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив Симоненку проводити збори щодо референдуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

175

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути