Ексклюзиви
середа, 04 травня 2011 17:11

Суд заборонив "Русскому единству" маршувати Львовом

Суд заборонив "Русскому единству" маршувати Львовом

Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО "Свобода" щодо заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року політичною партією "Русское единство".

Як повідомила прес-служба "Свободи", Апеляційний суд під головуванням судді Андрія Ліщинського скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду, який 13 квітня закрив провадження у справі щодо заборони заходів партій "Русское единство" та "Родина" у Львові.

Нагадаємо, 13 квітня Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення про закриття провадження у справі за позовом Львівського обласного осередку громадської організації "Фронт змін", яка просила заборонити марш "Русского единства" у Львові, до виконавчого комітету Львівської міськради.

Між тим, 16 квітня Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявило про намір вимагати від виконкому Львівської міськради через суд заборонити заплановану на 9 травня ходу з червоними прапорами вулицями міста.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив "Русскому единству" маршувати Львовом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути