пʼятниця, 02 червня 2017 16:30

Суд не дозволив Насірову виїхати за кордон - ЗМІ

Суд не дозволив Насірову виїхати за кордон - ЗМІ
Солом'янський суд Києва відмовив відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову у перегляді запобіжного заходу. Фото: УНІАН

Солом'янський суд Києва відмовив відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову у перегляді запобіжного заходу.

Про це пише LIGA.net з посиланням на джерело.

Засідання пройшло у п'ятницю, 2 червня, о 14:30 у закритому режимі.

"Він (Насіров. - Gazeta.ua) звернувся з клопотанням про зміну запобіжного заходу з метою виїзду за межі України на лікування і, відповідно, повернення внесеної застави. Суд відмовив у зміні запобіжного заходу", - уточнило джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матіос похвалив Насірова у справі податківців

1 червня повідомляли, що Роман Насіров не отримав офіційної відповіді від Національного антикорупційного бюро з приводу можливості повернення йому закордонного паспорта нібито для виїзду на лікування в США.

2 березня 2017 року Насірова затримали у столичній лікарні Феофанія під час проведення обшуку в рамках розслідування газової справи. Там же детективи НАБУ вручили главі ДФС підозру.

7 березня Солом'янський райсуд Києва помістив чиновника під варту. 16 березня дружина Насірова внесла за нього 100 млн грн застави, після чого колишній головний фіскал вийшов на свободу.

Зараз ви читаєте новину «Суд не дозволив Насірову виїхати за кордон - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути