понеділок, 26 вересня 2011 22:13

Студентку, яка вдарила букетом Табачника, не відрахують

Студентку, яка вдарила букетом Табачника, не відрахують

Студентка Дарина Степаненко, яка вдарила букетом квітів міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, не буде відрахована за свою поведінку, повідомляє ЛігаБізнесІнформ. Про це у своєму блозі написав президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт після зустрічі з представниками студентських організацій НаУКМА.

"Ми висловлюємо розуміння і моральну підтримку Дарині у важкий час і віримо в її мудрість і розсудливість, а також в те, що вона перегляне своє ставлення до подібних форм вираження протесту від імені університетського середовища", - написав Квіт, повідомляє офіційний сайт НаУКМА.

Оцінюючи її вчинок з букетом квітів, він додав: "Ми вважаємо, що вона, незважаючи на щирість своїх мотивацій, була втягнута в масштабну інформаційну провокацію, метою якої було створення брудного інформаційного фону навколо Києво-Могилянської академії".

Нагадаємо, раніше 17-річна студентка Києво-Могилянської академії Дарина Степаненко вдарила Табачника букетом квітів під час Саміту міністрів освіти СНД.

"Це моє особисте рішення, моя особиста позиція", - сказала дівчина, вийшовши на вулицю.

Зараз ви читаєте новину «Студентку, яка вдарила букетом Табачника, не відрахують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути