Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2012 11:35

Студенти показали Януковичу червону картку
5

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Біля Адміністрації президента на вулиці Банковій пройшов мітинг, приурочений дворіччю інавгурації Віктора Януковича.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Молоді активісти із партії ВО "Свобода", партії "Батьківщина", "УДАРу", "Фронту Змін" та "Народного руху" тримали червоні картки, які символізують недовіру президенту. Також вони тримали плакати: "Будую Межигір'я замість доступного житла для молоді", "Тотальна українофобія замість розвитку освіти", "Фінансує "тушок" замість підвищення стипендій".

Мітингувальники також скандували: "Януковичу - ганьба" та "Юлі - волю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку вимагають відставки Януковича

"Президент не виправдав надій і очікувань молоді. Ми цим мітингом показуємо йому червону картку. Президент не забезпечує молодь робочим місцем після закінчення вишу", - наголосила Анна Чернікова, магістрантка КНЕУ, факультету "Міжнародної економіки". Дівчина каже, що не боїться утисків з боку влади, які можуть бути наслідком участі у мітингу: "Я не боюсь утисків. Знаю закони, тому зможу себе відстояти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти поклали у "вуха влади" невиконані обіцянки Януковича

Активіст зі "Свободи" Олександр Аронець виступаючи сказав, що дає червону картку президенту за скорочення держзамовлення у вишах. "У моїй рідній Могилянці залишилося 20% держзамовлення. У селі Семиполки є такий старий Запорожець, який убив міліціонера, який знущався над людьми. Я хочу сказати, що на таких януковичів, табачників, тігіпків знайдеться свій Запорожець. Нехай мають на увазі".

Згодом мітингувальники почали кричати "Ганьба" і кидати на підлогу червоні картки зі словами: "Тренера у відставку", маючи на увазі президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти і викладачі КПІ обіцяють Табачнику непереливки

Студенти пояснили, що прийшли до президента саме сьогодні, 27 лютого, а не 25 лютого, коли виповнилося рівно 2 роки з дня інавгурації Януковича, бо субота була не робочим днем.

Наразі акцію завершено. Загалом вона зібрала близько 60 активістів. Організатори пообіцяли, що подібні акції пройдуть всією Україною.

Зараз ви читаєте новину «Студенти показали Януковичу червону картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути