Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 18:15

Студенти і викладачі КПІ обіцяють Табачнику непереливки

Студенти і викладачі КПІ обіцяють Табачнику непереливки

Колектив та студенти КПІ погрожують висловити недовіру міністру освіти Дмитру Табачнику та вдатися до нових акцій протесту.

Про це представники колективу заявили на прес-конференції у Києві, пише "Українська правда".

Вони направили відповідні листи до Адміністрації президента, прем'єр-міністра Миколи Азарова та голів парламентських фракцій з проханням вплинути на Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, яка не оголошує конкурс на заміщення посади ректора вишу.

"Я думаю, що у випадку неоголошення конкурсу як мінімум до Нового року, колектив університету буде висловлювати недовіру міністру (освіти), оскільки він не дотримується свого слова про оголошення конкурсу", - заявив голова студентської ради НТУУ "КПІ" Олег Десятов.

За його словами, колектив університету буде відстоювати свої права всіма передбаченими законом шляхами. "Не виключено, що можуть бути повторні акції", - сказав він.

Як каже голова профкому студентів Андрій Гаврушкевич, у студентів не залишилося жодних шляхів, крім радикальних.

Гаврушкевич також повідомив, що на 16 грудня запланована зустріч міністра Дмитра Табачника з представниками студентського та трудового колективу КПІ.

"Нам залишилося лише звернутися до президента і розраховувати на його підтримку. Але якщо вже і президент не спрацює, то нам залишається вийти на акції всім колективом", - додав голова профкому співробітників НТУУ "КПІ" Віталій Молчанов.

Зараз ви читаєте новину «Студенти і викладачі КПІ обіцяють Табачнику непереливки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути