пʼятниця, 22 березня 2013 14:12

Штовхаючи Кличка на вибори в Києві, опозиціонери хочуть виштовхати його із політики - "регіонал"

Штовхаючи Кличка на вибори в Києві, опозиціонери хочуть виштовхати його із політики - "регіонал"
Володимир Олійник. Фото: www.transparentukraine.org

Серед лідерів української опозиції створився "класичний тріумвірат", який передбачає жорстку боротьбу між собою за владу.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат Партії регіонів Володимир Олійник.

"Вони будуть робити все, аби затягнути призначення виборів в Києві, бо в них немає кандидата на міського голову. Якщо вони мабуть, то повинні були назвати його. А у нас же є кандидат", - висловив думку народний депутата від фракції Партія регіонів.

Окрім того, він зазначив, що "опозиціонери сьогодні мають проблеми, бо коли вони штовхають Кличка на вибори в Києві, то просто хочуть його виштовхати із політики".

Олійник висловив думку, що Кличко може виграти вибори в Києві, проте не матиме успіху, через відсутність системного підходу в керуванні. "Кличко виграти вибори може, але одразу програє після першої зими. Тільки сніг впаде, то зразу всі побачать, що він не здатний навести порядок, адже це системна робота саме міського голови із функціями, поєднаними з державною адміністрацією. Це треба було обговорити", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2012 році Верховна Рада обійшлась українцям у 768 мільйонів

Також, "регіонал" наголосив, що серед опозиційних лідерів створився "класичний тріумвірат", який не призведе до злагоди, а навпаки до жорсткої боротьби: "У нас склався класичний тріумвірат — три чоловіки бояться за єдину посаду головного опозиціонера та головного кандидата на президентські вибори. Це передбачає жорстку боротьбу між собою, бо є одна посада, а не три".

Нагадаємо, вчора Верховна Рада прийняла за основу проект постанови про призначення на 2 червня 2013 виборів мера Києва і депутатів Київради, як того пропонувала Партія регіонів. Постанову планується підготувати до другого читання за два тижні. До цього Верховна Рада не набрала необхідної кількості голосів для прийняття в цілому проекту постанови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наступні місяці парламент не буде конструктивним, однак поступово він навчиться працювати за законами" - експерт

Як раніше повідомлялось, повноваження попереднього мера Леоніда Черновецького Київрада припинила достроково в липні 2012 р. З тих пір йдуть дискусії про вибори нового мера. Найактивнішу позицію тут займає партія УДАР. У грудні 2012 р. УДАР зареєстрував у парламенті проект постанови про призначення на 2 червня 2013 р. виборів мера Києва і Київради, однак парламент не поспішав призначати вибори.

Зараз ви читаєте новину «Штовхаючи Кличка на вибори в Києві, опозиціонери хочуть виштовхати його із політики - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути