середа, 27 листопада 2013 19:45

Прихильники Тимошенко принесли на Євромайдан у Києві квіти

Прихильники екс-прем'єрки Юлії Тимошенко принесли на Майдан Незалежності у Києві, де триває Євромайдан, білі троянди та різні букети квітів до дня народження ув'язненої. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На Майдан прийшли прихильники Тимошенко з наметового містечка, що неподалік Печерського райсуду.

Члени партії "Батьківщина" розповіли, що не знають куди будуть класти квіти.

"Організація нашого майдану така, що ми не знаємо куди класти квіти. Думаю, буде якесь привітання і кудись їх поставимо. Сьогодні я прийшла з партійною символікою (Юлія Тимошенко у листі закликала прибрати партійну символіку з євромайдану — ред.). Я вважаю, що сьогодні такий день, що маємо віддати шану великій людині. Моїй мамі 74 роки. Якби вона змогла приїхати, то вона була б тут. Думаю, кожна жінка віддала б зараз Юлії Володимирівні частину серця", - сказала киянка Наталя Склярова. На ній білий шарфик з ім'ям Тиморшенко.

Наразі на Майдані багато студентів. Вони танцюють під партійну музику та стрибають, аби не замерзнути. Також вони гріються біля баків з вогнем. А за стелою студенти організували пункт прийому, куди бажаючі приносять теплий одяг, якого вже тут багато.

Автор: Фото з Facebook Олександра Аронця
 

О 19.00 мітингувальники співали гімн України. Активісти ГО "Спільна справа" збирають підписи за відставку уряду.

Зі сцени на Майдані повідомили, що ректори деяких університетів не пускають студентів на євромайдани. Також зазначили, що до Євромайдану у Києві мають приєднатися студенти зі Львова.

На виході зі станції метро "Майдан Незалежності" активісти роздають марлеві маски. За їхніми словами, їх спонсорувало МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко принесли на Євромайдан у Києві квіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути