четвер, 03 травня 2012 22:34

Стецьків планує "просити довіру" виборців як львівський мажоритарник

Стецьків планує "просити довіру" виборців як львівський мажоритарник
Тарас Стецьків сподівається, що порозуміється у Львові із "Свободою". Фото: zarvanytsya.org.ua

Народний депутат від фракції НУ-НС Тарас Стецьків планує балотуватись до наступної Верховної Ради як кандидат-мажоритарник у місті Львові.

Про це політик розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Якщо я буду йти до Верховної Ради, то лише по мажоритарному округу. Я родом зі Львова, я обирався у цьому місті", - відзначив Стецьків.

На його думку, екзамен перед виборцями треба складати саме у тому окрузі, де народний депутат вже раніше обирався, "і де він зобов'язаний звітуватись перед виборцями і просити знову їхньої довіри".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович проявив слабкість, відмовивши опозиції в особистій зустрічі - "нунсівець"

"Я обирався по Франківському виборчому окрузі міста Львова. І я вважаю, що екзамен перед громадою треба складати у тому окрузі, де тебе вже обирали", - наголосив Стецьків.

Водночас на уточнювальне запитання, чи не виникне у депутата конфлікт зі "Свободою" під час розподілу між опозиційними кандидатами мажоритарних округів у Львові, парламентарій сказав: "Не думаю, що опозиційні сили мали би зіштовхувати між собою кандидатів. Ще остаточної домовленості немає, але я сподіваюсь, що об'єднаній опозиції вдасться домовитись зі "Свободою" та "Ударом" Віталія Кличка, щоб сильні кандидати від різних партій не пересікались на одному окрузі. Адже у нас один супротивник - це Партія регіонів".

Зараз ви читаєте новину «Стецьків планує "просити довіру" виборців як львівський мажоритарник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути