середа, 14 березня 2012 10:09

Янукович проявив слабкість, відмовивши опозиції в особистій зустрічі - "нунсівець"

Янукович проявив слабкість, відмовивши опозиції в особистій зустрічі - "нунсівець"

Президент Віктор Янукович проявив свою слабкість, відмовившись спілкуватися виключно з представниками опозиції.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків.

"Нунсівець" пояснив: "Я хочу нагадати, як розвивався цей політичний сюжет. Декілька тижнів тому опозиція поставила вимогу зустрічі з президентом. Вимога була дуже чітка: дві опозиційні фракції, в лиці або своїх лідерів, або у повному складі, зустрічається із президентом. Як відреагував президент? Якщо б це був сильний президент, він би на це погодився би і з позиції сильного сказав би: "добре, я з вами зустрінуся".

"Президент, на мою думку, тільки тому що вважав, що якщо він погодиться на вимоги опозиції, він проявить свою слабкість, сказав: "Ні, зустрічаємося в колі всіх", - додав нардеп.

Відповідаючи на запитання, чому опозиція все рівно не використала шанс поговорити з президентом і не пішла на цю зустріч, Стецьків наголосив:

"З моєї точки зору, вона (опозиція) могла піти. Вона не пішла певно тому, що інформаційний простір викладав би цю зустріч тільки як промову президента, товарища Симоненка і других товарищів. А точка зору опозиції була б просто не почута. У цьому проблема".

"Я думаю, що насправді Янукович цим проявив свою слабкість. Кучма у свій час не відмовлявся від зустрічі з представниками опозиції", - підкреслив нардеп.

Стецьків також додав, що на його думку, така зустріч взагалі не потрібна, але якби президент погодився, то він пішов би на неї.

"Я вважав і вважаю, що взагалі такої вимоги не треба було ставити — немає з ким говорити. Цей чоловік давним давно вже доказав, як він два роки керує країною", - підкреслив "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Янукович проявив слабкість, відмовивши опозиції в особистій зустрічі - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути