Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 11:11

Стець: "Народну Самооборону" хочуть поставити на коліна

Не тільки "Народна Самооборона" вважає цю справу Луценка політичною, але й уся країна. Є очевидні речі - у нас зараз відбуваються класичні прокучмівські політичні репресії

Так народний депутат від блоку НУ-НС, член депутатської групи "Народна Самооборона" Юрій Стець прокоментував перекваліфікування ГПУ кримінальної справи, порушеної щодо Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка з "нанесення легких тілесних ушкоджень" у "посадовий злочин".

"Цілком зрозуміло, що є конкретна справа, яка заморожена і яка нікому не потрібна, потім виникає певна ситуація, приходить час, цю справу виймають і по ній починаються слідчі дії.... Коли люди на Банковій придумали такий варіант, вони не розуміли, що, роблячи те, що робилося раніше за Кучми, люди можуть вийти на вулиці і можуть вигнати їх з тієї будівлі", - зазначив Юрій Стець.

На питання, яку мету, на його думку, переслідують на Банковій, "відкриваючи справу" проти Луценка, політик зазначив: "Луценка разом із "Народною Самообороною" хотіли поставити на коліна, тому що їм не подобалося, що "самооборонці", на відміну від хлопчиків, які незрозумілим чином з"явилися в парламенті, почали говорити, що у них своя позиція, своя думка, що вони не голосуватимуть стадом, що вони не будуть кнопкодавами. Зрозуміло, що нікому не потрібні волелюбні люди, які роблять усе можливе, щоб демкоаліція існувала".

Відповідаючи на питання, чи допускає він, що після того, що сталося, "Народна Самооборона" може вийти із складу блоку НУ-НС, Юрій Стець підкреслив: "Ні, ми вже говорили, що зробимо все, щоб демократична коаліція існувала. І якщо коаліція розвалиться, то не через нас".

Нагадаємо, Генпрокуратура перекваліфікувала кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо інциденту з мером Києва Леонідом Черновецьким із "нанесення легких тілесних ушкоджень" на "посадовий злочин", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Стець: "Народну Самооборону" хочуть поставити на коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути