Ексклюзиви
неділя, 09 грудня 2012 12:25

Ставнійчук: Венеціанській комісії сподобалася робота КА

Ставнійчук: Венеціанській комісії сподобалася робота КА
Марина Ставнійчук. Фото: ukranews.com

Радник президента, керівник головного управління адміністрації президента з питань конституційно-правової модернізації, Секретар Конституційної асамблеї Марина Ставнійчук запевнила, що експерти Венеціанської комісії відзначили позитивну тенденцію в роботі Конституційної асамблеї.

Про це вона заявила в ефірі "5 каналу".

За її словами, секретар Європейської комісії "За демократію через право" ( Венеціанська комісія) Томас Маркерт доніс два меседжа до членів КА: "Перший меседж, дійсно, але це не був перший, бо це був другий, стосувався стурбованості щодо можливості не в парламентський, не в конституційний спосіб розглядати (внесення змін до Конституції шляхом референдуму – ред.), але про ці ініціативи сьогодні не йдеться, прийнятий лише закон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк припустив, що Азаров не читав проект бюджету

"А з іншого боку Томас Маркерт сказав, що йому подобається як працює Конституційна асамблея. Йому сподобалася атмосфера, в якій обговорювалися всі питання вільно, йому сподобався рівень дискусій, він про це відверто сказав", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов переконаний, що призначення нового уряду не розтягнеться надовго

За словами Ставнійчук, "всі експерти Венеційської комісії без виключень відзначили дуже позитивну тенденцію щодо тих пропозицій, які стосуються змін до Конституції України в частині правосуддя, які сьогодні напрацьовуються в Конституційній асамблеї".

Зараз ви читаєте новину «Ставнійчук: Венеціанській комісії сподобалася робота КА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути