вівторок, 06 грудня 2011 18:55

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Стан Тимошенко відповідає її захворюванню - медики СІЗО

Стан Тимошенко відповідає її захворюванню - медики СІЗО

Слідчі Головного слідчого управління Державної податкової служби України провели слідчі дії з екс-прем'єром України Юлією Тимошенко безпосередньо в палаті медсанчастини СІЗО, де вона перебуває. Стан здоров'я екс-прем'єра не погіршується, повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України у вівторок.

"6 грудня в Київське СІЗО прибули слідчі для проведення слідчих дій з Ю.Тимошенко... Керівництво Київського СІЗО забезпечило проведення слідчих дій безпосередньо в медсанчастині Київського СІЗО", - наголошується в повідомленні.

У прес-службі також підкреслили, що стан здоров'я Тимошенко за кілька останніх днів медперсонал СІЗО оцінює як "таке, що не погіршується і відповідає перебігу її захворювання".

Екс-прем'єр продовжує проходити призначений курс лікування, протипоказань за станом її здоров'я для проведення слідчих дій комісія МОЗ не встановила, відзначають у прес-службі пенітенціарної служби.

Зараз ви читаєте новину «Стан Тимошенко відповідає її захворюванню - медики СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути