пʼятниця, 25 грудня 2015 00:16

Стало відомо, куди повезли Корбана

Стало відомо, куди повезли Корбана
Фото: УНІАН

Лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана повезли до Києва у супроводі шести автобусів автоматників на примусове медичне обстеження.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила адвокат Корбана - Оксана Томчук.

За її словами, в середу ввечері Корбану було надано виклик на проведення медичної експертизи, яка мала відбутися в Дніпропетровську у четвер, 24 грудня, о 9:00. Лідер "УКРОПу" прибув до установи, але його не обстежили, а представники прокуратури повідомили, що постанова про проведення експертизи скасована, а експертиза призначена в Київському інституті експертиз і він мусить там бути у четвер до 18:00.

"Оскільки дістатися до Києва за цей час не можливо ні літаком, ні потягом, ми дали телеграму і я особисто зв'язалась з керівником слідчої групи Макєєвим, з яким погодила питання переносу і узгодження дати експертизи. До речі, повідомивши про те, що ми згодні. Слідчий погодився і сказав, що набере трохи згодом щоб визначитись з датою, але потім з зв'язку зник", - написала Томчук.

Але впродовж дня Дніпровський суд Києва розглянув і задовольнив клопотання про примусове медичне обстеження і примусовий привід Корбана. При цьому, за словами Томчук, клопотання розглядалося без участі захисту політика.

Тільки що ми стали очевидцями самогубства Шокіна і компанії.Вчора ввечері Gennady Korban було надано виклик на проведе...

Опубліковано Oxana Tomchuk 24 грудня 2015 р.

Раніше повідомлялося, що у помешканні лідера "УКРОПу" Геннадія Корбана у Дніпропетровську СБУ проводить обшук, а самого політика вивезли в невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, куди повезли Корбана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути