пʼятниця, 03 лютого 2012 08:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

США готові надати своїх медиків для огляду Тимошенко – Немиря

США готові надати своїх медиків для огляду Тимошенко – Немиря

Сполучені Штати Америки готові надати допомогу американських лікарів для обстеження екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" повідомив заступник голови цієї партії Григорій Немиря.

За його словами, в середу він і Євгенія Тимошенко зустрілися з трьома ключовими радниками президента США Барака Обами, які займаються питаннями національної безпеки Європи і Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко попросила США втокмачити Януковичу, що він не правий

"На зустрічі йшлось про прикладні речі, зокрема, що стосуються детального обговорення гуманітарної ситуації, а саме стан здоров'я Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, Валерія Іващенка", - сказав Немиря.

"Ми отримали запевнення, що США зроблять повну підтримку, і, якщо необхідно, можуть запропонувати і своїх лікарів на додаток до тих лікарів, яких вже запропонували уряди Німеччини і Канади", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оглянути Тимошенко насмілились лише Німеччина і Канада - МЗС

"Вчора у нас відбулися 3 зустрічі в Державному департаменті США. У нас відбулася розмова з першим заступником держсекретаря США Уільямом Бернсом. Ми почули від Уільяма Бернса і його колег в Держдепартаменті дуже важливу інформацію про те, що США розглядають можливість додаткових кроків і використання додаткових інструментів, на додаток до тих заяв, для того, щоб збільшити тиск на українську владу, поставивши чіткі умови про виконання обіцянок, які українська влада і президент Янукович неодноразово декларували", - зазначив Немиря.

Зараз ви читаєте новину «США готові надати своїх медиків для огляду Тимошенко – Немиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути