Ексклюзиви
неділя, 30 березня 2008 10:59

СПУ висунула кандидата на вибори, які Мороз вважає незаконними

Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз наполягає, що призначення Верховною Радою позачергових виборів міського голови Києва неконституційне і що мером все одно залишиться ЛеонідЧерновецький.

Про це Мороз заявив у суботу, перебуваючи в Полтаві.

Відповідаючи на запитання журналістів про вибори в Києві, лідер соціалістів висловив переконання у тому, що Л.Черновецький залишиться мером, "оскільки він користується величезною довірою у літніх людей".

В той же час учора партійна конференція Соціалістичної партії України ухвалила рішення брати участь у виборах міського голови Києва і Київради.

Як повідомили в прес-службі Київського міського комітету СПУ, кандидатом на посаду столичного мера висунуто Миколу Даниліна – першого секретаря міськкому СПУ.

"Брати участь у виборчій кампанії нас змушує сама ситуація, що склалася в столиці. Фактично киянам не залишають вибору, пропонуючи голосувати за схемою "Черновецький проти помаранчевого кандидата". Але ми переконані в тому, що досить велика кількість виборців не хоче перебувати в таких вузьких рамках, і має свою думку, відмінну від думки політтехнологів цих сил. На них ми і спиратимемося", – цитує М.Даниліна прес-служба СПУ, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «СПУ висунула кандидата на вибори, які Мороз вважає незаконними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути