понеділок, 23 січня 2012 15:04

Справу Тимошенко перевели до Харкова, аби захисту було важче працювати - Турчинов

Справу Тимошенко перевели до Харкова, аби захисту було важче працювати - Турчинов

Розслідування справи щодо екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, що стосується діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), і судовий розгляд перевели до Харкова для ускладнення роботи захисту, політичних сил та представників ЗМІ.

Про це сказав перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Слідчий СБУ Грабік ... саме його зараз поставили головним у справі, пов'язаних з діяльністю ЄЕСУ. Для того, щоб вивести ситуацію за межі Києва, де, як вони вважають, дуже активна підтримка, цього слідчого перевели до Харкова не просто у відрядження, а призначили керівником Слідчого управління СБУ Харківської області. Для чого? Щоб прив'язати до місцевих судів цю справу і розглядати її якомога далі від столиці", - сказав Турчинов у понеділок на прес-конференції в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До колонії, де перебуває Тимошенко, приїхало наметове містечко з Києва

Він також підкреслив, що на рівні Харкова складніше буде працювати і диппредставництвам, і представникам ЗМІ, а також активу "Батьківщини" і всіх опозиційних партій.

"Безумовно, для того й перевели Юлію Володимирівну до Харкова і слідчого прописали в Харкові, щоб якомога складніше було працювати і захисту, і нашої політичної сили, і представникам ЗМІ", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд підтримав арешт Тимошенко у "справі ЄЕСУ"

Як повідомлялося, слідчий відділ Управління Служби безпеки України (СБУ) в Харківській області 20 січня закінчив розслідування справи проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко з фінансових порушень ЄЕСУ.

Зараз ви читаєте новину «Справу Тимошенко перевели до Харкова, аби захисту було важче працювати - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути