пʼятниця, 17 червня 2011 13:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Справу Тимошенко передали до суду

Справу Тимошенко передали до суду

Кримінальну справу проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо укладення газових контрактів з Росією вранці в п'ятницю було передано до Печерського районного суду.

Коментуючи хід справи за звинуваченням Юлії Тимошенко, Генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив: "Сьогодні завершено і передано до суду кримінальну справу за обвинуваченням Юлії Тимошенко у перевищенні службових повноважень та прийнятті одноосібного рішення при укладенні газових угод.

"Хочу повідомити, що пані Тимошенко продовжує затягувати процес ознайомлення з матеріалами ще однієї кримінальної справи", - додав він.

Кінцевий термін ознайомлення з матеріалами справи визначено судом - 25 червня.

"Генеральна прокуратура з повагою ставиться до міжнародних і громадських організацій, які спостерігають за ходом розслідування цієї справи", - сказав Пшонка.

Він також розуміє позицію Президента України, який виступає за зняття будь-яких процесуальних обмежень пересування пані Тимошенко та інших обвинувачених.

"При цьому рішення слідчого і наглядового прокурора про обмеження пересування Тимошенко є цілком законним і обумовлено саме систематичним порушенням з її боку процесуальних норм", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Справу Тимошенко передали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути