четвер, 16 червня 2011 12:47

Тимошенко назвала Януковича та Азарова пенсійними канібалами

Тимошенко назвала Януковича та Азарова пенсійними канібалами

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко порівняла президента Віктора Януковича та прем'єр-міністра Миколу Азарова із тваринами-канібалами.

Про це вона сказала журналістам на брифінгу у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент Gazeta.ua.

"У ВР є особисте політичне рішення Януковича. Саме він наполягає на ключових моментах пенсійної реформи, а не уряд Азарова чи Тігіпко. Без політичного рішення президента неможливо було навіть писати чи думати про такі закони. У тваринному світі є унікальні приклади, коли тварини одного виду поїдають один одного. Так само і Азаров з Януковичем - два пенсіонера - вирішили цим законом спожити усіх інших пенсіонерів", - зазначила Тимошенко.

Вона перелічила основні дражливі моменти пенсійної реформи: збільшення пенсійного віку, зниження пенсій. Політик сказала, що ці заходи спрямовані проти людей.

"Ця пенсійна реформа призведе до суттєвих втрат у кожного пенсіонера. Вони пропонують збільшити на 5 років мінімальний стаж для нарахування пенсій. Після всіх цих нововведень пенсіонерів чекають неприємні речі", - упевнена Тимошенко.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович вимагає від парламенту розглянути на цьому тижні законопроект про пенсійну реформу.

Як наслідок, Верховна Рада включила до порядку денного законопроект про пенсійну реформу. За таке рішення проголосувало 229 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала Януковича та Азарова пенсійними канібалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути