четвер, 26 грудня 2013 15:56

Справу Чорновол перекваліфікували на тяжчу

Справу Чорновол перекваліфікували на тяжчу
Володимир Яворівський. Фото: www.newsmarket.com.ua

Щойно з міністерства внутрішніх справ вийшли народні депутати від "Батьківщини" Олександр Бригинець і Володимир Яворівський. Понад годину вони розмовляли з заступником міністра внутрішніх справ, а також заступником начальника слідчого управління Віктором Захаровим.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Депутати домоглися у справі побитої журналістки Тетяни Чорновол перекваліфікування статті "хуліганство" на "тяжкі тілесні ушкодження".

Яворівський висловив сподівання, що в подальшому статтю буде перекваліфіковано на "замах на життя"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітингувальники від МВС рушили до маєтку Захарченка

"Головні підсумки - двоє людей затримано, третя можливо виїхала за кордон. В міжнародний розшук до цього часу не оголошена. Це нам пояснювали тим, що суди ще не встигли провести відповідні засідання. Нагадаю, що коли йшлося про людей з Майдану то суди понад час засідали. Друге: серед п'яти версій, які розглядає сьогодні слідство версії перешкоджання журналістської діяльності немає. Так що ми розуміємо основної версії, яка існує і яка головна з нашої точки зору і зору майдану немає", - сказав Бригинець.

Яворівський додав, що депутати щоденно будуть намагатися зустрічатися з міністром, або його першим заступником, щоб не дати зам'яти питання побиття Тетяни Чорновол.

Нагадаємо, вночі 25 грудня двоє невідомих підрізали на трасі автомобіль відомої журналістки та громадянської активістки Тетяни Чорновол, а потім побили.Тетяна знаходиться в лікарні, у неї струс мозку, зламаний ніс, множинні гематоми. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Зараз ви читаєте новину «Справу Чорновол перекваліфікували на тяжчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути