четвер, 26 грудня 2013 15:27

У Тернополі журналісти прийшли під стіни міліції із "кривавими" пов'язками
6

Фото: Андрій ПОДОЛЯН

Із пофарбованими в червоний колір пов'язками на роті прийшли деякі тернопільські журналісти сьогодні під стіни обласного управління міліції, виражаючи свою солідарність із побитою Тетяною Чорновол.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Частина працівників ЗМІ одразу зібралась біля міліції, невдовзі до них долучилася ініціативна група, яка ще пройшлася колоною вулицями міста з Театрального майдану, де медійники попередньо озвучили свою заяву. Підписали її 42 журналісти, у ній вимагається покарати винних у побитті журналістки Тетяни Чорновол, а також тих працівників і керівників "Беркуту", які травмували репортерів та активістів мирних акцій протесту на Майдані у столиці.

"Чашу терпіння переповнило жорстоке побиття нашої колеги і громадської активістки Євромайдану Тетяни Чорновол. Таке може відбутися лише в державі, де панує свавілля, насильство і беззаконня", – наголошується в заяві.

Її зареєстрували в канцелярії для того, щоб начальник обласного УМВС Віктор Сак передав заяву із позицією місцевих представників медіа міністру Олександру Захарченку.

Очільник управління громадської безпеки обласного управління міліції Василь Облещук, який вийшов до тернопільських журналістів, озвучив позицію міністерства – винних в побитті Тетяни Чорновол покарають.

"Встановлюється мотив даної події, потім визначать кваліфікацію злочину", – зазначив Василь Облещук.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі журналісти прийшли під стіни міліції із "кривавими" пов'язками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути