четвер, 26 грудня 2013 12:05

Підозрюваний у побитті Чорновол тусувався з Седоковою та її "колишнім"
8

Фото: Фото: Фейсбук

Співачка Ганна Седокова ще за часів свого шлюбу з Максимом Чернявським тусувалася з "мажором" Сергієм Котенком, якого нині розшукує міліція.

29-річного Котенка підозрюють у нападі на журналістку Тетяну Чорновол, яку було жорстоко побито вночі 25-го грудня. Міністерство внутрішніх справ інформує, що одним із учасників нападу на Чорновол може бути саме мешканець Києва Сергій Котенко.

Судячи зі сторінки підозрюваного у Facebook, життя в нього веселе і повне розваг, адже грошей у молодика вистачає.

Котенко є прихильником екстремальних видів спорту, клубів, пляжів тощо. Крім того, схоже, Сергій досить близько знає колишнього чоловіка співачки Ані Седокової Макса та її саму. Адже Чернявський фігурує ледь не на усіх світлинах Котенка. На деяких фото є і сама Ганна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава УГКЦ висловив підтримку журналістам, які не бояться говорити правду

Нагадаємо, міліція затримала двох чоловіків, причетних до нападу на Тетяну Чорновол. Зловмисники побили журналістку і активістку Тетяну Чорновіл у ніч на середу, 25 грудня.

Міліція вже почала кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство). Пізніше стало відомо, що авто, на якому зловмисники переслідували Чорновол, належало Олександру Храмцову. Храмцов продав машину Porsche Cayenne Сергію Котенко півроку тому.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у побитті Чорновол тусувався з Седоковою та її "колишнім"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути