четвер, 05 травня 2011 14:40

Справи проти Тимошенко розвалюються?

Справи проти Тимошенко розвалюються?

Газова справа проти Юлії Тимошенко та заяви Генпрокуратури про можливу зміну запобіжного заходу свідчать, що екс-прем'єра намагаються усунути від участі у парламентських виборах.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Складається враження, що Генпрокуратура намагається притягти її до кримінальної відповідальності у зв'язку з законом про вибори, щоб не дати взяти участь у виборах...Про все, що тільки можна говорять і по всьому намагаються порушити кримінальні справи. Хоча фахівці говорять, якби реально щось було, то за цілий рік, маючи такі можливості та повноваження можна було б накопати усе, що завгодно. Це говорить або про непрофесіоналізм тих людей, яким це займаються або реально там нічого немає", - зазначив експерт.

"І все це свідчить про те, що правоохоронні органи задіяні в боротьбі з політичним опонентом, бо протягом року поговорити спочатку про кіотські гроші потім про "швидкі допомоги", я думаю, що це виглядає не зовсім коректно по відношенню до політичного опонента. Це може потім аукнутися тим усім, хто це благословляє", - додав Бала. .

Експерт також натякнув, що справи порушені проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко у зв'язку з кіотськими грошима та швидкими можуть завершитися нічим.

"Такі речі треба спочатку скурпульозно вивчити, а вже потім показувати широкій громадськості. За це свого часу критикували Луценка інших представників помаранчевої влади, коли вони робили гучні заяви, які потім завершувалися нічим А самі займаються тим самим, можливо же й у квадраті...Були заяви по кіотських грошах Тимошенко, по швидких і допомогах. І що далі? Чому тиша?...", - резюмував політолог.

Нагадаємо, що Генпрокуратура порушила третю кримінальну справу проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко. На думку слідчих відомства, внаслідок підписання "газової" угоди Тимошенко-Путіна Україні було завдано збитків на 1,5 мільярда доларів

Зараз ви читаєте новину «Справи проти Тимошенко розвалюються?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути