Ексклюзиви
понеділок, 18 вересня 2017 19:48

Справі Лавриновича дали прогноз

Справі Лавриновича дали прогноз
"Політтехнологи влади вважають, що українці схвально сприймуть покарання Лавриновича", - політолог Олександр Кочетков. Фото: УНІАН

Колишнього міністра юстиції Олександра Лавриновича можуть посадити у тюрму. Про це Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков.

"Владі потрібні попередники, до яких нібито ставиться жорстко. Хочуть показово демонструвати боротьбу з корупцією.

Але і попередня і сьогоднішня влада взаємно пов'язані. Тому треба відшукати того, хто нинішньому керівництву абсолютно не потрібен. Таким став Лавринович. У нього ситуація важка — намагатимуться посадити.

Лавринович достатньо фаховий юрист, має юридичну фірму, ймовірність що сяде за ґрати — 50 на 50. Буде затягувати справу.

Лавринович у патріотичних колах суспільства вважають зрадником — свого часу він був у Народному Русі України, згодом перейшов до Кучми, а потім співпрацював із Януковичем (був тричі міністром юстиції — з травня 2002 по лютий 2005 року при президентові Леоніді Кучмі, з листопада 2006 по грудень 2007 рр. при Вікторові Ющенку і з березня 2010 по липень 2013 рр. при Вікторові Януковичу. - Gazeta.ua). Тому політтехнологи влади вважають, що українці схвально сприймуть його покарання", - сказав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, де сидить Лавринович

15 вересня Печерський райсуд Києва призначив колишньому міністру юстиції Олександру Лавриновичу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб. Йому і Віктору Януковичу інкримінують захоплення влади через повернення в 2010-му до Конституції 1996 року, яка передбачала розширення повноважень президента і зменшення - парламенту і уряду.

Зараз ви читаєте новину «Справі Лавриновича дали прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути