пʼятниця, 20 вересня 2013 11:49

Справа Тимошенко вже на порядку денному Ради Європи

Справа Тимошенко вже на порядку денному Ради Європи
Фото: korrespondent.net

В оновленій порядку денному засідання Комітету міністрів Ради Європи, в рамках якого 24-26 вересня буде розглянуто питання виконання вироків і рішень Європейського суду з прав людини з'явилася справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Справа Тимошенко з'явилася на четвертій позиції в оприлюдненому у п'ятницю порядку денному засідання, після заявлених раніше справ.

"Тимошенко (остаточне рішення винесено 30.07.2013) Порушення прав заявника на свободу та безпеку та обмеження цих прав у цілях інших, ніж ті, які допускаються Конвенцією про права людини", - сказано в анонсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі наполягають на вирішенні "проблеми Тимошенко" до підписання Угоди - ЗМІ

Раніше повідомлялося, у відношенні України Комітет міністрів має намір розглянути також справа Олександра Волкова, справу Світлани Науменко та справу Олексія Вєренцова.

Так, у випадку з О.Волковим , Україна повинна була відновити його на посаді судді Верховного суду. Остаточне рішення у цій справі набуло чинності 27 травня цього року.

Справа Науменко стосувалося надмірно тривалого судового розгляду і відсутності ефективних засобів правового захисту, а справа Веренцова - адміністративної заборони на проведення мирної демонстрації .

Зараз ви читаєте новину «Справа Тимошенко вже на порядку денному Ради Європи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути