середа, 11 грудня 2019 11:25

Справа Садового: суд відпустив підлеглого мера Львова

Справа Садового: суд відпустив підлеглого мера Львова
Садового підозрюють у зловживанні владою. Фото: УНІАН

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду скасувала заставу для в.о. директора міського департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем при продажу землі. Також суд відпустив його на поруки.

Засідання проходило 10 грудня.

Суд вирішив відхилити апеляційну скаргу прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратри, скасувати рішення суду першої інстанції про грошову заставу та вимогу здати закордонний паспорт.

Апеляційна палата ВАКС задовольнила клопотання про взяття Коровайника на поруки, повідомляє сайт Львівської міської ради.

Чиновника готові були взяти на поруки колишній нардеп Олег Лаврик, заступники мера Львова Андрія Садового та один з депутатів міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий не влаштовує Банкову - експерт

Мера Львова Андрія Садового підозрюють у зловживанні владою.

Понад 23,49 га у селі Рясне-Руське біля Львова посадовці міськради задешево продали без аукціону як землі промисловості. До правоохоронців звернулися більш як 60 громадян із заявами про незаконне відчуження. Їм та державі завдано збитків на понад 93,5 млн грн, кажуть у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «Справа Садового: суд відпустив підлеглого мера Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути