Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2019 19:48

Садовий не влаштовує Банкову - експерт

Садовий не влаштовує Банкову - експерт
Зеленському потрібен лояльний мер, каже політолог.

Офіс президента Володимира Зеленського хоче мати лояльного мера у Львові.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Садовий - дуже багата людина. У нього десятки якщо не сотні мільйонів доларів. А що ви хочете? Львів - багате місто. Садовий його очолює 13 років.

Команда президента вибиває Садового, тому що їм у Львові треба призначити свою людину. Він не лояльний до Офіса президента. Як і мер Києва Кличко.

У "Слуги народу" сильний перекіс у бік східних регіонів. В Одесі або Кривому Розі у них повне розуміння - з мафією, громадськістю, засобами масової інформації і так далі. І дуже мало своїх людей в західних областях. Їм дуже потрібен Київ і Львів, де електорат Порошенка і "Голосу". У всіх інших містах мери спокійненько поміняли портрети з Порошенка на Зеленського. Зверніть увагу. Не чіпають Вінницю, її колишнього мера Гройсмана. Там у них більш менш все нормально.

Напевно щось по Садовому знайшли, раз вже підозра. Той "помучиться" трошки і заплатить 50 мільйонів. Але наслідків для нього не буде. Це тільки форма тиску. Як обережно кажуть адвокати у такій ситуації "справа не має судової перспективи", - говорить Віктор Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий каже, що не має 50 млн грн для застави. Проситиме людей

21 листопада мер Львова Андрій Садовий заявив, що працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вручили йому підозру.

Підозру надіслали електронною поштою.

Зараз ви читаєте новину «Садовий не влаштовує Банкову - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути