середа, 16 січня 2019 16:06

Справа про нардепа і його тестя завершилась пшиком

Справа про нардепа і його тестя завершилась пшиком
Нардепа Антона Геращенка не чіпатимуть через квартирне питання. Фото: УНІАН

Національне антикорупційне бюро закрило провадження щодо джерел збагачення народного депутата від "Народного фронту" Антона Геращенка. Про це повідомляє Bihus.Info з посиланням на відповідь з НАБУ.

"Детективи національного антикорупційного бюро не знайшли ознак злочину у справі народного депутата Антона Геращенка, який живе у квартирі, орендованій тестем-пенсіонером", – пишуть журналісти.

Слідство не змогло перевірити доходи тестя, який стверджує, що кошти на недешеве майно він заощадив у 1991-1996-х під час роботи на ТОВ "Азов-Бюро", а також від набуття спадщини.

Раніше ЗМІ повідомляло, що майже $3 тис. щомісяця сплачує за оренду квартири для родини нардепа його 62-річний тесть Олексій Шамбур.

До квартири на 190 кв. м у центрі Києва на Печерську родина парламентарія в'їхала на 2-й рік його депутатства - 2016-го. Того ж року тесть нардепа зареєстрував ФОП із "наукової діяльності" і почав фінансувати проживання зятя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На нардепа завели справу

Антон Геращенко обирався до Верховної Ради на позачергових виборах 2014-го. Йшов 21 у списку "Народного фронту". Працював радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Зараз ви читаєте новину «Справа про нардепа і його тестя завершилась пшиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути