Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2010 23:00

Справа Ґонґадзе загрожує посаді Януковича - "регіонал"

Справа Ґонґадзе загрожує посаді Януковича - "регіонал"

У Партії регіонів назвали профанацією завершення слідства у справі вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе.

Таку думку сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу" висловив "регіонал" Сергій Головатий.

"У цій справі немає початку, не те що кінця. Це профанація, а не слідство, не суд. До істини набагато ближче підійшла Леся Ґонґадзе. Вона не вірить і не визнає цього слідства, бо їй, як матері, ніхто не довів, що Гія мертвий", - наголосив він.

За словами Головатого, "за 10 років, при трьох президентах, усі слідчі і прокурори не довели, що Гія убитий".

"Хіба можна вірити слідчому з інституту, який є і слідством, і обвинуваченням в одній особі? Хіба можна вірити суду, який не є незалежним? Які ще є докази, крім слів Пукача? Скільки нас можна тримати за дурнів?", - запитав нардеп.

Головатий підкреслив, що "він не дурень, тому не не вірить, що Кравченко двічі у себе стріляв".

"Не вірю ні прокуратурі Потебенька, ні прокуратурі Медведька, ні прокуратурі Піскуна, всім слідчим і суддям. Я однодумець мами, бо пані Леся правильно говорить", - зазначив політик.

На його думку, справа Ґонґадзе - це міна уповільненої дії. Вона буде стосуватися долі України в усі часи, поки не буде поставлена крапка. Головатий переконаний, якби прокуратура хотіла завершити справу, то притягнула б до відповідальності усіх посадовців прокуратури, МВС й інших органів, які за Потебенька замітали сліди, знищували докази і возили тіло.

"Я був членом трьох слідчих парламентських комісій. Одну очолював Лавринович, потім був Жир, а далі Омельченко. За ці роки ми з комісіями зробили більше, ніж ціле слідство. Однак жодні наші виявлені факти не фігурують у справі. Вони були проігноровані", - обурився "регіонал".

Він також вважає, що ця справа може бути небезпечною для чинного президента Віктора Януковича.

"Коли я з Ющенком говорив на цю тему, то він боявся її як чорт ладана. Він від неї відсахувався. Через це 5 років була бездіяльність й імітація, тому й знайшли "вбивць". А президент Янукович просто недооцінює, що ця бомба, яка закладена під Україну, може стосуватися і його перебування на посаді. Адже це іноземний проект, підкладений під країну. Це довгограюча платівка", - додав Головатий

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Справа Ґонґадзе загрожує посаді Януковича - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути