середа, 01 травня 2013 12:00

"Сподіваюсь, що гроші віддадуть" - "прихильників" комуністів "заманили" на мітинг 25 гривнями

"Сподіваюсь, що гроші віддадуть" - "прихильників" комуністів "заманили" на мітинг 25 гривнями
Фото: kpu.ua

Колона комуністів мітингувальників прийшла на столична Європейську площу. Тут біля Українського Дому встановлена сцена у червоних кольорах.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, на банері написано: "Без борьбы – нет победы!". Тут має відбутися завершальна частина мітингу, на якій мають виступити керівники КПУ.

Одна із мітингувальниць, яка представилась Аллою із Києва, сказала, що комуністи за участь у мітингу пообіцяли 25 гривень на людину: "Люди прийшли за гроші. Інакше стільки б тут не зібралося. Сподіваюсь, що гроші віддадуть, обіцяли ж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На мітингу комуністів затримали скандальних активісток. В КУПРі кажуть, що дівчата хотіли "малювати магнолії"

Тут чергує швидка, а біля філармонії встановлено п'ять безкоштовних біотуалетів. На гілках деяких дерев пов'язані червоні стрічки.

Як стверджують комуністи, на площі зібралося близько 15 тисяч людей, хоча на передодні КПУ подавала заявку на проведення акції, в якій вказала 20 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюсь, що гроші віддадуть" - "прихильників" комуністів "заманили" на мітинг 25 гривнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

178

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути