субота, 06 серпня 2011 13:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Спасибо Донбассу за президента Гондурасса"
6

Фото: Фото: Reuters

Напередодні ввечері біля Печерського суду на вул. Хрещатик встановили близько 20 наметів. Встановлювали їх особисто народні депутати від БЮТ.

Біля підземного переходу поставили 5 кабінок біотуалетів. Сьогодні близько 7 год ранку працівники МВС встановили перед наметами залізні паркани.

Неподалік метро Театральна стоїть 5 мікроавтобусів зі співробітниками "Почесної варти" МВС. Міліціонери чергують біля наметів. На запитання, кого і від кого вони охороняють, відповіли, що "забезпечують громадський порядок".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Під час арешту Тимошенко ламали пальці та розбивали брови

Намети прикрашені символікою БЮТ. На багатьох з них зображення Ісуса з написом "Ісус уповаю на тебя". Над наметами майорять прапори КУПР, "Нового Києва", "Батьківщини", "Народної Самооборони" та Громадянського руху України.

Олександр Тарасюк, лідер ГРУ: "Намети встановлювали нардепи, користуючись своєю недоторканістю. З ними міліції воювати не з руки. Вночі боялися, що намети розберуть працівники міліції. Неподалік стояло 5 автобусів з "Беркутом", але нічого. В наметах розташовані громадські приймальні депутатів. Вони вважаються приватною власністю депутата. Очікував, що народу буде набагато більше, але Київ на арешт Тимошенко майже не відреагував".

ВІДЕО: Тимошенко: "Я не маю схильності до самогубства"

На парканах, які встановила міліція, вже повісили написи: "Коли країною керує мурло, народ стає бидлом", "Спасибо Донбассу за президента Гондурасса", "Щоб увімкнути Україну, треба вимкнути Януковича".

Також багато написів із зневажливим ставлення до екс-президента Віктора Ющенка. Його називають "Іудою" і "Вовком в овечій шкурі".

Зараз біля суду проходить мітинг. Олександр Турчинов вигукує до людей: "Посадивши Юлю, вони не посадили Україну. Ми будемо боротись".

Зараз ви читаєте новину «"Спасибо Донбассу за президента Гондурасса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

230

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути